ISZKASZENTGYÖRGYI ÁLTALÁNOS ISKOLA

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Képek-8 (2019-2020)

 

 

Felfedeztük az új könyvtárat

Az Állatok Világnapja alkalmából osztályunk megismerkedett az új könyvtárral, annak tereivel, szolgáltatásaival. A könyvtárhasználati foglalkozás keretén belül nagyobb hangsúlyt fektettünk az állatos könyvekre, újságokra és játékos feladatokkal, állatos öltözékkel tettük színesebbé a tanórát.

 

                                                    Kovács Orsolya 4. osztály

                                                            2019. október 4.

 

 

A mese mindenkié…

Flashmob… vagyis emberek előre szervezett csoportosulása; hirtelen jön létre valamely nyilvános helyen, a résztvevők valami szokatlant csinálnak, majd a csoportosulás ugyanolyan hirtelen fel is oszlik. Célja, mint minden egyéb demonstrációé, a figyelemfelkeltés, a hétköznapi ember elgondolkodtatása.

A negyedik osztályba járó gyermekek szülei mesefelolvasós flashmobbal hívták fel a figyelmünket a magyar népmesékre szeptember 30-án, egy tanóra kellős közepén, majd a hamuban sült pogácsáikat elmajszolva ugyanolyan hirtelen el is mentek, mint ahogy megjelentek.

 

Köszönjük!

 

                                                        Kovács Orsolya 4. osztály

 

 

A magyar népmese napja az alsó tagozatban

 

 

 

Mobilitási hét

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szeptemberi csengőszó

Lassan egy hónapja már, hogy elmúlt a nyár és mi visszaültünk az iskolapadba. Éppen ideje volt, hogy a halványuló emlékeinket kicsit felidézve játékos összefoglaló órát tartsunk a negyedik osztályban: sátorral, kódfejtéssel, titokládával, borítékban lapuló rejtvényekkel, activityvel…

 

                                                                                  Kovács Orsolya és a 4. osztály

 

 

 

 

 

 

 

Képek-videók
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz